Je weet pas hoe sterk je bent wanneer sterk zijn de enige keuze is die je hebt

Afscheidsfotografie

In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering

Aan het afscheid van uw geliefde besteed u veel zorg en aandacht. Het moet een mooie respectvolle uitvaart worden. De dag zelf beleeft u in een roes en wilt u zo lang mogelijk vast houden. Afscheidsfotografie kan u daarbij helpen. Het moment vervaagt, maar telkens als u het album erbij pakt beleeft u de emotie weer. De warmte en liefde om u heen, de herinnering, het kan allemaal helpen bij de rouwverwerking.

Als afscheidsfotograaf hoor ik vaak achteraf wat mijn beelden doen met mensen. Nabestaande zijn mij dankbaar dat ze de beelden hebben en het nog eens rustig kunnen terug zien. Het is het meest waardevolle bezit wat ze van die dag hebben.
De beelden die ik maak gaan in overleg met u. Wat wilt u wel, maar ook wat wilt u niet. Ik weet wat troostbeelden zijn en wat niet. Ik zal op een respectvolle manier u, uw geliefde en een ieder daarom heen in beeld brengen. Ik zoom niet in op tranen, maar op liefde. Kleine gebaartjes, aanrakingen een troostende schouder.

Indien gewenst kom ik vooraf gaand aan de uitvaart bij u thuis, zodat u in alle rust afscheid kan nemen. Voor, tijdens en na de uitvaart zal ik alle momenten mooi en discreet in beeld brengen, het sluiten van de kist, het dragen en begeleiden van de kist, het aansteken van kaarsjes, de bloemen.

Aan de foto’s van de uitvaart besteed ik veel zorg en aandacht. Van de mooiste foto’s ontvangt u binnen 1 weken een prachtige slideshow, Daarna ga ik het album voor u ontwerpen. Als dit klaar is mail ik u een inkijkexemplaar, als dat door u is goed bevonden gaat het naar de drukker.

Heeft u nog vragen over afscheidsfotografie klik dan het lees de blog over vragen en bezwaren eens open. Waarschijnlijk haalt dit een hoop onduidelijkheid en weerstand weg. Wilt u in contact komen met mij, vult u dan het contactformulier in, of bel me op.

Blog: Vragen en bezwaren

Heeft u vragen over afscheidsfotografie, of wilt u eens een herinneringsalbum inzien. Vul het contactformulier in, dan maken we een koffieafspraak.

Contact

Voor een gegarandeerde continuïteit werk ik samen met:

Mijn werk

Neem een kijkje in mijn portfolio

Afscheidsfotografie

Bekijk

Asverstrooiing

Bekijk

Herinneringsfotografie

Bekijk