uitvaart fotograaf Zuidholland, Breda, Dordrecht, Rotterdam en omstreken

In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering

Uitvaart fotograaf Dordrecht, Rotterdam en omstreken

Aan het afscheid van uw geliefde besteed u veel zorg en aandacht. Het moet een mooie respectvolle uitvaart worden. De dag zelf beleeft u in een roes en wilt u zo lang mogelijk vast houden. Afscheidsfotografie kan u daarbij helpen omdat het moment vervaagt, maar telkens als u het album erbij pakt beleeft u de emotie weer. De warmte en liefde om u heen, de herinnering, het kan allemaal helpen bij de rouwverwerking.

Als afscheidsfotograaf hoor ik vaak achteraf wat mijn beelden doen met mensen. Nabestaande zijn mij dankbaar dat ze de beelden hebben en het nog eens rustig kunnen terug zien. Daarom is het het meest waardevolle bezit wat ze van die dag hebben.

De beelden die ik maak gaan in overleg met u. Wat wilt u wel, maar ook wat wilt u niet. Ik weet wat troostbeelden zijn en wat niet. Op een een respectvolle manier zal ik u, uw geliefde en een ieder daarom heen in beeld brengen. Niet inzoomen op tranen, maar op liefde. Kleine gebaartjes, aanrakingen een troostende schouder.

Indien gewenst kom ik vooraf gaand aan de uitvaart bij u thuis, zodat u in alle rust afscheid kan nemen. Voor, tijdens en na de uitvaart zal ik alle momenten mooi en discreet in beeld brengen, het sluiten van de kist, het dragen en begeleiden van de kist, het aansteken van kaarsjes, de bloemen.

Aan de foto’s van de uitvaart besteed ik veel zorg en aandacht. Van de mooiste foto’s ontvangt u binnen 1 weken een prachtige slideshow, Daarna ga ik het album voor u ontwerpen. Als dit klaar is mail ik u een inkijkexemplaar, als dat door u is goed bevonden gaat het naar de drukker.

Heeft u nog vragen over afscheidsfotografie of loopt u of een familielid tegen bezwaren aan, lees de blog over vragen en bezwaren dan eens. Waarschijnlijk haalt dit een hoop onduidelijkheid en weerstand weg. Wilt u in contact komen met mij, vult u dan het contactformulier in, of bel me op.

Vragen en bezwaren
Sharon Leijs uitvaartfotografie Zuidholland Rotterdam Dordrecht Breda Hoekschewaard 7

Heeft u vragen over afscheidsfotografie, of wilt u eens een herinneringsalbum inzien. Vul het contactformulier in, dan maken we een koffieafspraak.

Contact

Voor een gegarandeerde continuïteit werk ik samen met:

Ervaringen van nabestaande

Sharon Leijs afscheidsfotograaf Zuidholland Rotterdam Dordrecht Breda Hoekschewaard 1

Heel fijn persoon om op een verdrietige dag om je heen te hebben. Je weet wel dat er een fotograaf is, maar je voelt je er niet ongemakkelijk door. Erg aardig en meelevend op een professionele manier. de foto’s zijn ons erg dierbaar, ze vertellen het verhaal van de dag.

Herinneringsfotografie

Wij zijn dankbaar en zeer tevreden over de reportage. Tijdens het maken van het beeld leek Sharon ‘onzichtbaar’ terwijl we tijdens een kopje koffie later een fijn gesprek hadden. Een hele fijne en respectvolle fotografe die mijn moeder (die niet van foto’s maken houdt) toch heel mooi op de foto heeft gekregen. Sharon, blijf dit vooral doen!

Sharon Leijs uitvaartfotografie Zuidholland Rotterdam Dordrecht Breda Hoekschewaard 6

Wij waren heel tevreden over de dienstverlening. Ongemerkt werden er foto’s gemaakt bij de uitvaart in besloten kring. Afspraken werden goed nageleefd. Alles ging in goed overleg en in een gemoedelijke sfeer. De foto’s zijn prachtig en het boek in de box maakt het af. We zijn heel erg blij dat we Sharon hebben ingehuurd.

Sharon begreep wat ik voor ogen had met de reportage en we hebben samen vooraf telefonisch en per messenger meerdere keren gesproken. Tijdens de fotosessie stelde ze zich onzichtbaar op en alles draaide om ons.. Heel snel stuurde ze een preview door van de foto’s. Zo bijzonder hoe ze de emotie zo kon vastleggen!

Het is heel mooi wat jij doet Sharon! Op het moment dat je afscheid moet nemen van iemand, ontgaat je zoveel! Jij helpt mensen die momenten achteraf toch te kunnen beleven. Je doet dit zo discreet! Jammer genoeg uit eigen ervaring, maar ik vind dat dit gezegd mag worden van het werk dat je levert. Mijn complimenten!

Mijn werk

Neem een kijkje in mijn portfolio

Afscheidsfotografie

Bekijk

Asverstrooiing

Bekijk

Herinneringsfotografie

Bekijk