herinneringsfotograaf Rotterdam en Dordrecht, Breda en omstreken

Herinneringsfotograaf Rotterdam en Dordrecht en omstreken

om iets los te laten, moet je het eerst vastpakken

Als maker van herinneringsfotografie in Rotterdam en Dordrecht leg ik de laatste mooie momenten vast voordat je afscheid moet nemen van je geliefde. Als je weet dat het afscheid binnenkort komt, door ziekte of dementie. Dan is het fijn om samen nog herinneringen te maken zoals het nu is. Samen nog een mooie dag beleven.

Bij herinneringsfotografie kom ik bij je langs, thuis of in een hospice of een plek waar je een fijne herinnering aan hebt. Als maker van herinneringsfotografie werk ik in Rotterdam en Dordrecht maar ook daar buiten.

Ik maak de foto’s als een dag uit het leven, geen ongemakkelijk geposeerde foto’s maar ontspannen foto’s, gewoon zoals jullie zijn.

Misschien wil je nog wel een mooie foto voor op de kaart of op de kist, Een foto zoals je echt bent. Als herinneringsfotograaf weet ik heel goed wat je daarvoor nodig hebt.

Body in Beeld Life- & Bodycasting Atelier

Voor een uniek handenbeeld met persoonlijke details

Of maak het nog persoonlijker: Body in Beeld Life- & Bodycasting Atelier en Sharon Leijs afscheidsfotograaf werken samen om een prachtige herinnering te maken. Het maken van een uniek handenbeeld met persoonlijke details vastgelegd in een prachtig album.

Ik maak foto’s tijdens het maken van de mal, wat mooie intieme momenten kan opleveren. En als het beeld onthult wordt kan dat soms best emotioneel zijn.

De casting in combinatie met een herinneringsreportage is mogelijk in het atelier in Numansdorp of, indien de fysieke situatie het niet meer toelaat, bij jou op locatie

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het maken van een handen beeld, ook het aantal handen kan verschillen. Neem eens een kijkje op de site van Body in Beeld en vraag een prijsopgave op voor het gewenste beeld incl. herinneringsalbum.

Ik werk graag samen met:

Levens portret of een 4 Generatie foto

Hou vast aan mooie herinneringen

Hoe vaak neem je nou de tijd om eens een mooie foto te laten maken. Trouwen, geboorte, baby’s en kleine kinderen zijn de meest gefotografeerde onderwerpen. Als we ouder worden hoeven we niet meer zo nodig op de foto en als we ziek zijn al helemaal niet meer. Maar juist ook deze fases in het leven zijn belangrijk het tekent de persoon. Foto’s in deze fase kunnen bijdragen in de rouw verwerking en houden de herinnering aan iemand vast.

Asverstrooiing

Aan het uitstrooien van de as van een dierbare wordt steeds meer aandacht geschonken. Het uitstrooien kan op veel manieren. Asverstooiing kan op zee, in de natuur of in de lucht. Steeds vaker worden er herinneringsbossen aangelegd waar de as bij het planten van een boom gestrooid wordt. Ook dit moment leg ik voor u op een discrete manier vast.

Het is heel mooi wat jij doet Sharon! Op het moment dat je afscheid moet nemen van iemand, ontgaat je zoveel! Jij helpt mensen die momenten achteraf toch te kunnen beleven. Je doet dit zo discreet! Jammer genoeg uit eigen ervaring, maar ik vind dat dit gezegd mag worden van het werk dat je levert. Mijn complimenten!

Bekijk andere ervaringen

Mijn werk

Neem een kijkje in mijn portfolio