Afscheidsfotografie is persoonlijk en vaak een intieme samen zijn. Daarom zijn de meeste foto’s die ik plaats gemaakt op een afscheid in scene. Ik zal nooit foto’s plaatsen als ik daar geen toestemming voor heb.

Portoflio

Mijn werk, mijn passie

De uitvaart, “daar wil je toch geen foto’s van”. Maar waarom eigenlijk niet.

Mijn tarieven

Zij gingen je voor...

Ervaringen van klanten

Sharon begreep wat ik voor ogen had met de reportage en we hebben samen vooraf telefonisch en per messenger meerdere keren gesproken. Tijdens de fotosessie stelde ze zich onzichtbaar op en alles draaide om ons.. Heel snel stuurde ze een preview door van de foto’s. Zo bijzonder hoe ze de emotie zo kon vastleggen!

Sharon Leijs uitvaartfotografie Zuidholland Rotterdam Dordrecht Breda Hoekschewaard 6

Wij waren heel tevreden over de dienstverlening. Ongemerkt werden er foto’s gemaakt bij de uitvaart in besloten kring. Afspraken werden goed nageleefd. Alles ging in goed overleg en in een gemoedelijke sfeer. De foto’s zijn prachtig en het boek in de box maakt het af. We zijn heel erg blij dat we Sharon hebben ingehuurd.

Sharon Leijs afscheidsfotograaf Zuidholland Rotterdam Dordrecht Breda Hoekschewaard 1

Heel fijn persoon om op een verdrietige dag om je heen te hebben. Je weet wel dat er een fotograaf is, maar je voelt je er niet ongemakkelijk door. Erg aardig en meelevend op een professionele manier. de foto’s zijn ons erg dierbaar, ze vertellen het verhaal van de dag.

Herinneringsfotografie

Wij zijn dankbaar en zeer tevreden over de reportage. Tijdens het maken van het beeld leek Sharon ‘onzichtbaar’ terwijl we tijdens een kopje koffie later een fijn gesprek hadden. Een hele fijne en respectvolle fotografe die mijn moeder (die niet van foto’s maken houdt) toch heel mooi op de foto heeft gekregen. Sharon, blijf dit vooral doen!