Afscheidsfotograaf Sharon Leijs: Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt

Sharon Leijs

meer over mij

Mijn naam is Sharon Leijs, professioneel afscheidsfotograaf. Ik ben een echt mensenmens en fotografeer vanuit mijn hart, vandaar het hartje in mijn logo.

Ik maak gebruik van de Moment Design techniek om zo die foto’s te maken die je niet wilt missen. Een fotoshoot wordt daarom vaak als een beleving ervaren, waarin iedereen een mooie tijd heeft en er niet ‘gemaakt’ geposeerd wordt. Dit resulteert uiteindelijk in de mooiste en spontaanste foto’s.

In elke opdracht is het voor mij belangrijk dat mensen zich comfortabel voelen, de foto’s een verhaal vertellen en een duidelijke sfeer uitdragen.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!

Stichting Still

Hier zet ik mij voor in

Als geboorte- en afscheids- fotograaf zet ik mij graag in voor Stichting Still. Stichting Still Fotografie biedt kosteloos een fotoreportage aan aan ouders van zieke, stervende of overleden baby’s vanaf de 12e week van de zwangerschap. Deze vlinderkindjes verdienen het om herinnert te worden en een mooi en passend afscheid te krijgen.

Neem eens een kijkje op de site van Wolkenkinderen voor uniek handgemaakte uitvaartwiegjes voor stilgeboren en overleden prematuur geboren kinderen.

Sharon Leijs Vrijwilliger Stichting Still

WACHT NIET TE LANG, WANT MORGEN DAN IS GISTEREN SLECHTS EEN HERINNERING

Mijn portfolio

Zij gingen je voor...

Ervaringen van klanten

Sharon begreep wat ik voor ogen had met de reportage en we hebben samen vooraf telefonisch en per messenger meerdere keren gesproken. Tijdens de fotosessie stelde ze zich onzichtbaar op en alles draaide om ons.. Heel snel stuurde ze een preview door van de foto’s. Zo bijzonder hoe ze de emotie zo kon vastleggen!

Sharon Leijs uitvaartfotografie Zuidholland Rotterdam Dordrecht Breda Hoekschewaard 6

Wij waren heel tevreden over de dienstverlening. Ongemerkt werden er foto’s gemaakt bij de uitvaart in besloten kring. Afspraken werden goed nageleefd. Alles ging in goed overleg en in een gemoedelijke sfeer. De foto’s zijn prachtig en het boek in de box maakt het af. We zijn heel erg blij dat we Sharon hebben ingehuurd.

Herinneringsfotografie

Wij zijn dankbaar en zeer tevreden over de reportage. Tijdens het maken van het beeld leek Sharon ‘onzichtbaar’ terwijl we tijdens een kopje koffie later een fijn gesprek hadden. Een hele fijne en respectvolle fotografe die mijn moeder (die niet van foto’s maken houdt) toch heel mooi op de foto heeft gekregen. Sharon, blijf dit vooral doen!

Sharon Leijs afscheidsfotograaf Zuidholland Rotterdam Dordrecht Breda Hoekschewaard 1

Heel fijn persoon om op een verdrietige dag om je heen te hebben. Je weet wel dat er een fotograaf is, maar je voelt je er niet ongemakkelijk door. Erg aardig en meelevend op een professionele manier. de foto’s zijn ons erg dierbaar, ze vertellen het verhaal van de dag.

Het is heel mooi wat jij doet Sharon! Op het moment dat je afscheid moet nemen van iemand, ontgaat je zoveel! Jij helpt mensen die momenten achteraf toch te kunnen beleven. Je doet dit zo discreet! Jammer genoeg uit eigen ervaring, maar ik vind dat dit gezegd mag worden van het werk dat je levert. Mijn complimenten!

Mijn partners

Op wie ik altijd kan bouwen!