Sharon Leijs Afscheidsfotografie Hoekschewaard Rotterdam Dordrecht Drechtsteden Hoekschewaard Zuidholland-1

Als werkgever bijdragen in rouwverwerking

Geplaatst door sharonleijs-beheer op 30-06-2020

Hoe u als werkgever uw medewerker kunt helpen bij rouwverwerking

Beste Werkgevers en HR managers,

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u uw werknemer kunt helpen bij het verlies van een geliefde of misschien wel een dood geboren kindje?

Sommige misschien wel, maar het meerdendeel stuurt uit beleefdheid een bloemstuk, of laat een advertentie plaatsen in de krant. Maar help je je werknemer daar nou echt mee?

Een bloemstuk is mooi, maar valt nauwelijks op en blijft eenzaam achter bij de kist. Een advertentie is een mooie reclame voor uw bedrijf, u laat zien hoe betrokken u bent naar uw werknemers. Maar wat voegt dit toe aan het rouwproces?

Wat uw medewerker echt kan helpen in het rouwproces is een afscheidsreportage, een mooi album met prachtige beelden die de herinneringen vast houden, die de liefde laat zien die er die dag was voor de overleden, maar ook voor de nabestaande.

Het verlies van een ongeboren kindje wordt onderschat en is voor velen moeilijk te verwerken. Er wordt vaak niet over gesproken.

Geef daarom liever geld uit aan iets blijvends, een afscheidsreportage is tastbaar voor nu, maar zeker ook voor later. En het kost echt niet meer dan die advertentie in de krant!

Wilt u meer weten over afscheidsfotografie, of een afscheidsreportage zien? Stuur me een berichtje, ik kom graag met u in gesprek.

Wie weet tot gauw,
Sharon